Снимка БулфотоОт лечебно заведение под тепетата дойде лоша новина за жената,

...
Снимка БулфотоОт лечебно заведение под тепетата дойде лоша новина за жената,
Коментари Харесай

Почина 31-годишната Милена от катастрофата на жп прелеза в Скутаре

Снимка Булфото

От лечебно заведение под тепетата пристигна лоша новина за дамата, която претърпя злополука край Пловдив преди дни. 31-годишната Милена Г., която на 8 март сутринта беше блъсната от товарен локомотив, до момента в който управляваше лек автомобил " Пежо ", е умряла в пловдивска болница през вчерашния ден. Припомняме, че тежкият случай стана на жп прелеза в пловдивското село Скутаре.

Милена е била зад кормилото на колата, само че макар спуснатите бариери и звуковата сигнализация лидерката не е спряла, а е минала през линиите и е била пометена. В автомобила е била и нейната майка. И двете дами бяха настанени в реанимация, с доста тежки контузии.

Милена бързала, карала майка си на работа в близко село. Машинистът видял колата, неведнъж подал звуков сигнал, само че лидерката все пак не се съобразила и рискувала.

Локомотивът минавал директно през Скутаре, помел е колата, тя е смачкана изцяло. Машинистът няма алкохол или опиати в кръвта.

Цялото село е потресено от нелепата гибел на младата жена. Местни описаха, че тя към момента не била фамилна, нямала деца. Описват я като добър човек и скърбят за загубата ѝ.

По случая се води досъдебно произвеждане от Районна прокуратура Пловдив, написа обстоятелства.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР